12.03.2024

Samenwerking BlueMonks Oliver James

Onlangs hebben twee van onze managing directors, Robert van Asch en Mark van Wijk, deelgenomen aan een interview over een van BlueMonks’ partnerships, in het bijzonder de samenwerking met recruitmentbedrijf Oliver James. Robert van Asch begon met een introductie van BlueMonks: “BlueMonks is een anti-financial crime Boutique.

Wij helpen onze bedrijven te voldoen aan wetgeving zoals Financieel Economische Criminaliteit, Anti Money Laundering en Counter Terrorist Financing. We zien dat de wetgeving steeds breder en complexer wordt. Wij helpen onze bedrijven om hier efficiënt aan te voldoen.” – Robert van Asch Een sterke samenwerking met een recruitmentpartner die snel de juiste kandidaten kan vinden is cruciaal. Vanwege het internationale karakter van BlueMonks en de verschillende teams en talen waarmee zij werken, kan het vinden van geschikte kandidaten een uitdaging zijn.

"Als vertrouwde zakenpartner heeft Oliver James al veel kandidaten bij BlueMonks geplaatst. Dit varieert van young professionals tot senior compliance experts, die ons dagelijks helpen om de complexe projecten van onze klanten succesvol af te ronden."

BlueMonks

“Als vertrouwde zakenpartner heeft Oliver James al veel kandidaten bij BlueMonks geplaatst. Dit varieert van young professionals tot senior compliance experts, die ons dagelijks helpen om de complexe projecten van onze klanten succesvol af te ronden.” – Mark van Wijk Oliver James vindt consequent de beste kandidaten voor hun klanten, waardoor BlueMonks snel kan opschalen voor projecten. “Oliver James is betrouwbaar, heeft kennis van zaken en ze zijn erg goed in het bereiken van wat we willen en de hoge kwaliteit die we nastreven.” – Mark van Wijk.  Benieuwd naar de rest van het interview? 

Klik dan hier.

Latest articles

12.03.2024

Actieplan voor een beleid ter voorkoming van het witwassen van geld en de financiering van terrorisme

Op 7 mei kondigde de Europese Commissie een nieuw actieplan aan voor een beleid ter voorkoming van het witwassen van geld en de financiering van terrorisme. De Europese Commissie wil de strijd tegen het witwassen van geld en de financiering van terrorisme opvoeren.

12.03.2024

Nieuwe due diligence-richtlijn en bijlage over duurzaam ondernemen voorgesteld

De Europese Commissie heeft onlangs een nieuwe richtlijn voorgesteld over due diligence en de bijbehorende Corporate Sustainability Bijlage, die tot doel heeft ervoor te zorgen dat bedrijven die actief zijn in de EU verantwoordelijkheid nemen voor de milieu- en sociale gevolgen van hun bedrijfsvoering en toeleveringsketens.

12.03.2024

Strategisch partnerschap SCOPE FinTech Solutions en BlueMonks

SCOPE FinTech Solutions en BlueMonks kondigen met trots een strategisch partnerschap aan om de KYC/AML-compliance voor financiële instellingen te verbeteren.